Sponsoren

Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle fantastische mensen die Dierenambulance Brabant Noord-Oost hebben gesponsord. Wilt u ons ook sponsoren? Leest u dan hieronder hoe!

Dierenambulance Brabant Noord-Oost is altijd op zoek naar sponsoren.

Financiële donaties zijn altijd welkom en kunnen overgemaakt worden op: Dierenambulance Brabant Noord-Oost, IBAN: NL40 RBRB 0706 2804 66.

Dierenambulance Brabant Noord-Oost is een ANBI geregistreerde instelling. Dat wil zeggen dat giften aftrekbaar zijn van de belasting. Donaties kunnen financieel zijn maar ook met materialen zijn wij ontzettend blij. Denk hierbij aan oude handdoeken, kittenmelk, vuilniszakken, schoonmaakspullen en wasmiddel.

Heb je spullen liggen waarvan je denkt dat wij ze kunnen gebruiken? Stuur dan een mailtje naar info@dabno.nl

Zet je je liever als vrijwilliger in voor Dierenambulance Brabant Noord-Oost? Lees hieronder verder hoe je je als vrijwilliger aan kan melden.

Word vrijwilliger!

Dierenambulance Brabant Noord-Oost draait volledig op vrijwilligers. Zonder onze vrijwilligers zouden wij niet kunnen rijden en geen dieren kunnen helpen. Wij zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers om ervoor te zorgen dat wij 24 uur per dag te bereiken zijn.

Je hebt niet per se een rijbewijs nodig om bij Dierenambulance Brabant Noord-Oost te werken, je kunt namelijk ook aan de slag als bijrijder. bij het evenementen team, als bestuur of centralist.

Lijkt het jou leuk om op de dierenambulance te werken als vrijwilliger? bestuur@dabno.nl

Vul dan het contactformulier in op onze Contactpagina en laat ons weten waarom je graag wilt meehelpen bij Dierenambulance Brabant Noord - Oost.

Onze sponsoren